Deze zomer genoten van Ibiza stad. Het slenteren door de nauwe straatjes van de oude stad en aan de haven is overheerlijk. Bovenop de berg bevindt zich een kleine bar 's escalera, waar je heerlijk rustig kunt zitten op fat boy zitzakken op de trappen van de oude stad. Ontspannen bediening, Caña (pintje) aan € 1,5 en kleine snacks. Dankzij vakantiemail.be een slordige 900€ bespaard op deze vakantie. BEDANKT!

K. Zwagermans

De stad Malaga staat nog niet zo lang op de lijst van de "citytrips". het is nochtans de 2de grootste stad van Andalucie, met iets meer dan 1/2 miljoen inwoners. Het mooie, in 2003 geopende Picasso museum droeg een flinke steen bij tot het city trip toerisme. De straten en pleinen van het oude centrum zorgen voor de bijzondere sfeer en het strand is vlakbij.Trek vanuit Malaga de berg op naar Ronda en bewonder daar de Tajo. Probeer het sterrenrestaurant Tragabuches waar je voor een betaalbare prijs heerlijk kunt dineren (http://www.tragabuches.com/)

Miguel Major - Gent

Lanzarote heeft ons hart gestolen. Dit zwarte en minder bekende Canarische eiland gaf ons dankzij het vulkanisch decor en de kunstzinnige erfenis van Cesar Manrique een heel ander gevoel dan de andere eilanden. Verwacht geen spectaculaire stranden of duinen, ga daarvoor liever naar Fuerteventua. Maar wie wat meer cultuur op prijs stelt en wil genieten van de spectaculaire natuur in het Timanfaya nationaal park is hier op zijn plek. Wij gaan in ieder gevel volgend jaar nog eens terug.

Fam. Van den Bosch - Eindhoven

Tappas in Barcelona... Mag het ietsje meer zijn? Probeer eens één van de exclusievere tappasbars in de stad. Bar Mut is een plek waar de betere inwoner zijn lunch neemt. Meestal beperken ze zich tot 1 salade of 1 bordje. Maar je kunt er ook heerlijk tappas degusteren. De Gambas a la plancha heb ik nog nooit zo lekker gegeten, Warme geitenkaas in een salade van spinazie en andere culinaire lekkernijen wachten op je. De kaart staat op het krijtbord geschreven en de wijnkast is indrukwekkend. Niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.

Miguel Major - Gent


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console