Ik ga geregeld naar Antalya ,en ik kan dit alléén maar aanraden aan de anderen,blijf niet in Uw hotel maar ga de stad verkennen zodat je kan genieten van de mooie zaken in Turkije,goedkope prijzen voor kledij en super vriendelijke mensen. Probeer een hotel in Antalya zelf te nemen en niet in Lara of verder weg. Dit is echt een Must. Voor de Belg die budget gebonden is kan er ook in de binnenstad een gezellig belgisch hotelletje geboekt worden aan een goedkope prijs maar met een super keuken en ultra vriendelijke Belgische uitbaters,de naam is Atici Hotel. Met een zonnebon en apparte hotel boeking is dit zeker betaalbaar. Atici ook bereikbaar via Facebook.

Bekijk / boek dit hotel

Ceulemans L., Oostende


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console