De zonsondergang op de Nijl is onvergetelijk. We hebben een excursie gedaan vanuit Hurghada. In karavaan door de woestijn, 's morgen heel vroeg vertrokken, s'a vonds laat moe, maar tevreden terug thuis. Vallei der Koningen, Tempel van Karnak, Tempel van Hatschepsut en een boottocht op de Nijl. Ondertussen alweer een jaar geleden en nog steeds staat enk moment van de lange in ons geheugen gegrift. En dan zwijg ik nog over de PADI duikcursus die ik daar heb afgelegd in de mooiste wateren van de wereld.

Freddy V. - Nieuwpoort


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.