Neckermann presenteerde vroeger elke dag zijn "stunt van de dag". Door het faillissement van Thomas Cook in oktober 2019 is dit helaas gestopt. Momenteel heeft het merk Neckermann geen stunt van de dag, maar van zodra ze er toch weer me starten zie je de stunten hier.

Als alternatief Zoek misschien even in onze databank doorheen alle last minutes van de belangrijkste Belgische tour operators.

De stunt van de dag is/was een lastminute product van Neckermann.

 

Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console