Login & logout

Ontvang GRATIS promoties op maat in je mailbox!
 
   
 
Forgot Login?   Registreer  

Je krijgt van vakantiemail.be geen ongevraagde mails. We zijn radicaal tegen SPAM en geven jullie dan ook volledige controle over de mails die jullie krijgen toegestuurd.

We sturen je automatisch de nieuwe aanbiedingen die aan je wensen beantwoorden zo lang je een actieve zoekregel ingesteld hebt. Om die zogenaamde ALERT mails uit te schakelen, wis je best gewoon je zoekregel via de lijst onder Mijn Vakantiemail.

We houden je op onregelmatige basis op de hoogte van de nieuwtjes over de diensten die we aanbieden, plotselinge superaanbiedingen van toeristische bedrijven en unieke aanbiedingen voor leden van vakantiemail.be en reizenenvakantie.be. We beperken deze mail tot het minimum en integreren.

Op een bepaald moment heb je je vakantie geboekt en wil je misschien een tijdje de mails stoppen. Voortaan kan dit gewoon ingesteld worden in je profiel. Ontvang geen mails meer voor 1, 3, 4 of 6 maanden. Enkel eventuele technische mails met betrekking tot je account en de functies van vakantiemail worden gestuurd. Klik hier voor deze tijdelijke uitschrijffunctie.

Wil je helemaal niets meer van ons ontvangen, dan kun je, als je ingelogd bent, via je account bij vakantiemail volledig wissen. Dit is onomkeerbaar en al je gegevens worden permanent verwijderd. Het is altijd jammer als mensen afscheid nemen, maar weet dat je steeds terug welkom bent op een later tijdstip. Mocht er een specifieke reden zijn waarom je je account wil schrappen, laat het ons dan even weten zodat onze dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op jouw wensen.

Geraak je er niet aan uit of heb je een probleem met het uitschrijven. Laat ons dan iets weten hier!


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console