Ik ben begin deze zomer met vriendinnen voor een weekend naar Keulen getrokken. Ik was er nog ooit een naar de kerstmarkt geweest vele jaren geleden en ben echt (positief) geschrokken van de fantastische sfeer in de stad. De kledingzaken en schoenwinkels in de hoofdstraat (Schildersgasse) hadden superleuke spulletjes. De solden lopen er bijna heel de zomer door en ik heb dan een ook flink wat meer geld uitgegeven dan gedacht. Nu ben ik deze zomer ook nog op daguitstap naar Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel geweest. Dit was telkens een ontgoocheling als ik terugdenk aan de ervaring in Keulen. AANRADER!

Saskia T. - Erembodegem  - 17-08-2011


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console