In de paasvakantie aan de Algarve zijn we verdwaald met onze huurwagen en toen zijn we in het dorpje Castro Verde (bekijk op google maps) beland. Er is behalve de natuur, niet veel te zien of te doen, maar de bevolking is er hartelijk, een pintje op een leuk terras kost er 1€, de kerk is zeer mooi en het is er rustig. Tijdens de zomervakantie gaan we waarschijnlijk terug naar de Algarve en dan wordt op zijn minst een deel van de vakantie doorgebracht in het dorpje Castro Verde. Er zijn blijkbaar 3 hotels en je bent weg van de massa en toch op minder dan een uurtje rijden van het strand.

F. Corvé - Houthalen-Helchteren


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.