Login & logout

Ontvang GRATIS promoties op maat in je mailbox!
 
   
 
Forgot Login?   Registreer  

Registreer hier voor je persoonlijke vakantiemail. Je kunt dit doen met je facebook account of door gewoon te registreren op je mailadres.

Je krijgt dan onmiddellijk een mail met link in die je moet klikken, om je e-mailadres te bevestigen. Na het klikken is je account automatisch geactiveerd. Bij de eerste keer inloggen kun je dan je vakantie-zoekprofielen inrichten.

Als je registreert met een facebook account vragen we je naam en mailadres op bij facebook en gebruiken dat adres om je vakantiemails te bezorgen en aanvaard je onze algemene voorwaarden en privacy regeling

Je paswoord wordt vestuurd naar het bovenstaande mailadres.
Eens je ingelogd bent, kun je het vrij veranderen in een gemakkelijker paswoord.

Wat mag je verwachten aan mail?

Je krijgt van ons geen spam en ook geen dagelijkse of wekelijkse vaste mails. Je gegevens worden verwerkt volgens onze strenge privacy regels.
Enkel als je specifieke zoekregels instelt, zoekt ons systeem 4 keer per dag naar passende aanbiedingen en stuurt die door per mail. Verder sturen we je op onregelmatige basis een informatie mail als we interessante acties vinden. Ook als je alle onderwerpen aankruist blijf je altijd onder de 30 mails per jaar (zonder zoekregel).

Kijk in ieder geval ook in de SPAM map voor deze registratiemail. Mocht je geen mail vinden binnen de 5 minuten, contacteer ons dan voor assistentie.


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.