Voor de meeste toeristen die geen auto huren is dit onbereikbaar. Restaurant The Golfer in Afandou (tegenover het golfterrein) ligt langs de grote baan Rhodos - Lindos en biedt al meer dan 20 jaar de beste gerechten in een authentieke Griekse sfeer. Blijf niet in je all Inclusive bunker zitten en ga het echte Griekenland ontdekken.

Miguel Major - Gent

De badplaatsen van Kreta zijn in de zomermaanden veel te vol met toeristen. Neem een huurwagen en vlucht naar het binnenland anders wordt je gek in Chersonissos of in Rethymnon.

M. Vandenbogaert

Vorige zomer eerste keer naar het zuiden van Kreta. Hier vind je het authentieke griekenland terug!Niet te toeristisch ,geboekt in Valley Village in Matala,een klein prachtig familiehotel,waar je echt in de watten wordt gelegd!Wel een auto huren en de omgeving verkennen en je komt op plaatsen waar het massatoerisme nog niet neer gestreken is!!!!

Niet vergeten naar Red Beach te gaan,wel een mooie klim vooraleer je op t prachtig strand kan zonnen,zowel naakt als met bikini. In één woord een zalige vakantie!!!!Voor ons geen noord-kreta meer maar het prachtige en hete zuid-kreta!!!!!!

Michèle & Fam.

Vorig jaar eerste keer Kreta gedaan. Enorm veel te zien en te doen. Genoten van 't lekkere eten, de Griekse wijn (mijn vrouw nog veel meer dan ikzelf :-), de super gastvriendelijke bevolking (in de bergdorpjes en in de kleinere plaatsen) en het heerlijke stand van Falissarna (60km van Chania)... Wat een zonsondergang!

Marc en Rita - Zonhoven

15 jaar na mijn eerste bezoek aan Lesbos ben ik nu net terug van een weekje vakantie. Ik heb het gevoel herboren te zijn. Ja het eiland is ondertussen wat toeristischer geworden, maar de hartelijkheid van de uitbaters van de bars, restaurants en de hotels is nog steeds niet veranderd. Molivos is welverdiend UNESCO werelderfgoed en de straatjes blijven gezellig. Ik was nu in een hotel in Eftalou (Aphrodite) en dat was een heerlijke combinatie van rust en de stad Molivos aan de andere kant van de berg.

Fam. D. Brune (49) - Antwerpen

Minstens 1 keer per jaar trekken wij met de hele familie naar Rhodos. Toen de kinderen nog kleiner waren genoten ze vooral van het strand. Nu staan ze nog steeds te springen om met pa en ma mee op reis te gaan, als het maar naar Rhodos is. De jongens gaan graag eens uit in Rhodos stad als we in Trainta verblijven. Soms zitten we ook in Faliraki of Kalathos. Trianta vinden we ook wel fijn omdat het dicht bij Rhodos Stad is en je er zo lekker kunt surfen, Faliraki heeft dan weer een leuker zandstrand. Onze favoriete hotels zijn Cosmopolitan - Trianta (betaalbaar), Rhodos Amathus Beach (als de kinderen niet mee zijn - luxe), Atrium Palace (Kalathos als de kinderen niet mee zijn - luxe), Vorig jaar logeerden de jongens in juli alleen in Hotel Evi (Faliraki) was eenvoudig, niet duur en zij vonden het super.

Fam. Vanheste - Oostende (2 volwassenen - 2 zonen 20/21jaar)

Onze huwelijksreis was naar Santorini. Nog nooit zo lekker wakker geworden als die week aan de Caldera (de kraterand) in Imerovigli. Heerlijk rustig en een adembenemend zicht.

Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console