15 jaar na mijn eerste bezoek aan Lesbos ben ik nu net terug van een weekje vakantie. Ik heb het gevoel herboren te zijn. Ja het eiland is ondertussen wat toeristischer geworden, maar de hartelijkheid van de uitbaters van de bars, restaurants en de hotels is nog steeds niet veranderd. Molivos is welverdiend UNESCO werelderfgoed en de straatjes blijven gezellig. Ik was nu in een hotel in Eftalou (Aphrodite) en dat was een heerlijke combinatie van rust en de stad Molivos aan de andere kant van de berg.

Fam. D. Brune (49) - Antwerpen


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.