Wie terugkeert van een vakantie of reis heeft een pak ervaringen opgedaan. Bezorg ons je feedback over je hotel, je vakantiebestemming, het oord. Geef hier je tips voor de beste stranden, waar je het beste restaurantje hebt gevonden en vertel ook wat er fout ging.

Griekenland heeft alles wat een land nodig heeft. Vriendelijke mensen, zon, cultuur, lekker eten en goeie wijnen. Wat vakantiegangers van Griekenland en zijn bestemmingen vinden lees je hier...

Ons eigen land heeft ook veel te bieden. Van de kust, tot de ardennen, van Limburg tot de steden Luik, Antwerpen, Gent en Brugge, overal zitten er pareltjes te wachten om door jou ontdekt te worden. Trek er weekendje op uit en deel je beste tips met ons...

 

Het maakt niet uit of je nu voor het strand, de zon, de tappas, de wijn of de landschappen naar Spanje trekt, het blijft adembenemend. De kunststeden Bilbao, Barcelona en Madrid, de stranden Mallorca, de discotheken, de Canarische Eilanden worden door menig toerist gesmaakt.

Egypte ligt aan de oorsprong van wat we onze beschaving noemen. De onderwaterpracht is adembenemend en elke steen van historische sites vertelt een verhaal. Van de chaos en de piramiden in Cairo,  langs de Nijl, tot de wonderen in de Rode Zee, Egypte heeft het...

 

Frankrijk is en blijft de favoriete vakantiebestemming bij de Belgen. Van het noorden "chez le ch'tis" tot de gemoedelijke rust van het zuiden is het genieten als God in Frankrijk. Beleef Parijs met al zijn leuke plekken. Proef de wijnen, geniet van de keuken, de landschappen en de sfeer...

 

Zo dichtbij en toch een beetje vreemd. Steeds meer mensen ontdekken de veelzijdigheid: Ski in het Sauerland, wandelvakanties in het Zwarte Woud, wijn proeven aan de Moezel, cultuur opsnuiven in Berlijn, Munchen of Dresden of gaan shoppen in Keulen of Düsseldorf.

 

Nergens heb je betere all inclusive hotels met topfaciliteiten voor kinderen. De stad Istanboel is een kruispunt van west en oost. De kusten van dit bijna onmetelijke land zijn ontzettend populair en wachten elk jaar op miljoenen vakantiegangers.

Een land als Portugal is niet gemakkelijk te omschrijven. Het heeft een eeuwenoude cultuur van wereldnatie, en dat zie bijvoorbeeld je in de Lissabon. Naast de bloemenpracht van Madeira heeft het heeft de schitterende ruwe rotskosten aan de Algarve.


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console