Als je je gebruikersnaam bent verloren, vul dan je e-mail adres in, dan sturen we je je gebruikersnaam per mail.

Weet dat je ook met je mailadres als gebruikersnaam kunt inloggen op de site.
Als je zowel gebruikersnaam en paswoord bent verloren, vraag dan eerst je gebruikersnaam op. Daarna kun je een reset doen van je paswoord. Je gebruikersnaam zal je toegstuurd worden per mail. En dan kun je een paswoord reset aanvragen.
Als je je paswoord kwijt bent maar je kent je gebruikersnaam, Vul dan gebruikersnaam en e-mail adres in. Je krijgt dan een nieuw paswoord toegestuurd.

Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.