Vorige zomer eerste keer naar het zuiden van Kreta. Hier vind je het authentieke griekenland terug!Niet te toeristisch ,geboekt in Valley Village in Matala,een klein prachtig familiehotel,waar je echt in de watten wordt gelegd!Wel een auto huren en de omgeving verkennen en je komt op plaatsen waar het massatoerisme nog niet neer gestreken is!!!!

Niet vergeten naar Red Beach te gaan,wel een mooie klim vooraleer je op t prachtig strand kan zonnen,zowel naakt als met bikini. In één woord een zalige vakantie!!!!Voor ons geen noord-kreta meer maar het prachtige en hete zuid-kreta!!!!!!

Michèle & Fam.


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.