Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Minstens 1 keer per jaar trekken wij met de hele familie naar Rhodos. Toen de kinderen nog kleiner waren genoten ze vooral van het strand. Nu staan ze nog steeds te springen om met pa en ma mee op reis te gaan, als het maar naar Rhodos is. De jongens gaan graag eens uit in Rhodos stad als we in Trainta verblijven. Soms zitten we ook in Faliraki of Kalathos. Trianta vinden we ook wel fijn omdat het dicht bij Rhodos Stad is en je er zo lekker kunt surfen, Faliraki heeft dan weer een leuker zandstrand. Onze favoriete hotels zijn Cosmopolitan - Trianta (betaalbaar), Rhodos Amathus Beach (als de kinderen niet mee zijn - luxe), Atrium Palace (Kalathos als de kinderen niet mee zijn - luxe), Vorig jaar logeerden de jongens in juli alleen in Hotel Evi (Faliraki) was eenvoudig, niet duur en zij vonden het super.

Fam. Vanheste - Oostende (2 volwassenen - 2 zonen 20/21jaar)


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.