Lanzarote heeft ons hart gestolen. Dit zwarte en minder bekende Canarische eiland gaf ons dankzij het vulkanisch decor en de kunstzinnige erfenis van Cesar Manrique een heel ander gevoel dan de andere eilanden. Verwacht geen spectaculaire stranden of duinen, ga daarvoor liever naar Fuerteventua. Maar wie wat meer cultuur op prijs stelt en wil genieten van de spectaculaire natuur in het Timanfaya nationaal park is hier op zijn plek. Wij gaan in ieder gevel volgend jaar nog eens terug.

Fam. Van den Bosch - Eindhoven


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.