Deze zomer genoten van Ibiza stad. Het slenteren door de nauwe straatjes van de oude stad en aan de haven is overheerlijk. Bovenop de berg bevindt zich een kleine bar 's escalera, waar je heerlijk rustig kunt zitten op fat boy zitzakken op de trappen van de oude stad. Ontspannen bediening, Caña (pintje) aan € 1,5 en kleine snacks. Dankzij vakantiemail.be een slordige 900€ bespaard op deze vakantie. BEDANKT!

K. Zwagermans


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console