Tappas in Barcelona... Mag het ietsje meer zijn? Probeer eens één van de exclusievere tappasbars in de stad. Bar Mut is een plek waar de betere inwoner zijn lunch neemt. Meestal beperken ze zich tot 1 salade of 1 bordje. Maar je kunt er ook heerlijk tappas degusteren. De Gambas a la plancha heb ik nog nooit zo lekker gegeten, Warme geitenkaas in een salade van spinazie en andere culinaire lekkernijen wachten op je. De kaart staat op het krijtbord geschreven en de wijnkast is indrukwekkend. Niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.

Miguel Major - Gent


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console