De stad Malaga staat nog niet zo lang op de lijst van de "citytrips". het is nochtans de 2de grootste stad van Andalucie, met iets meer dan 1/2 miljoen inwoners. Het mooie, in 2003 geopende Picasso museum droeg een flinke steen bij tot het city trip toerisme. De straten en pleinen van het oude centrum zorgen voor de bijzondere sfeer en het strand is vlakbij.Trek vanuit Malaga de berg op naar Ronda en bewonder daar de Tajo. Probeer het sterrenrestaurant Tragabuches waar je voor een betaalbare prijs heerlijk kunt dineren (http://www.tragabuches.com/)

Miguel Major - Gent


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console