Je krijgt van vakantiemail.be geen ongevraagde mails. We zijn radicaal tegen SPAM en geven jullie dan ook volledige controle over de mails die jullie krijgen toegestuurd. Je kunt zelf de mails uitschakelen voor een periode, of je kunt je account zonder probleem volledig wissen als je ingelogd bent.

Mocht je hiermee problemen hebben, dan is dit formulier je redding. En omdat we steeds proberen de best mogelijke dienst te verlenen, weten we graag wat we fout gedaan hebben. We nodigen je graag uit om wat meer te vertellen over de reden van je uitschrijven.

Powered by BreezingForms

Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.