We waren begin dit jaar per ongeluk op een zaterdagnamiddag in Reims beland, op de terugweg van een trouwfeest in het zuiden van Frankrijk van een schoolkameraad. We dachten een champagnebezoekje kan geen kwaad en zijn in centrum Reims beland in het hotel Best Western Hôtel De La Paix. Dit hotel ligt pal in het centrum en heeft een (betalende) parking rechtover de deur. Super hotel, vriendelijk en heerlijk ontbijt, maar wat ons het meest verrast heeft in Reims is het zalige avond en nachtleven. We zijn van restaurant, naar bar en disco getrokken en zaten te midden van vele Franse jongeren. Hartelijke sfeer, lekkere cocktails en eigenlijk vrij betaalbaar.

Bart en Dirk


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.