In april toevallig een Premie Cru Champagneboer ontdekt in Tauxières met een schitterende Champagne aan een mooie prijs.

Degustaties verlopen 'rijkelijk' en de sfeer rond het zwembadje was op zijn minst ontspannen te noemen. Geen gedoe zoals bij de groet Champagnehuizen, maar Franse gastvrijheid op zijn best. Yannick l'Hopital, Avenue du Général de Gaulle, 51150 Tauxières. Beste even bellen om een afspraak te maken: +33 3 26 57 04 56

Fam. Van der Haegen - Wetteren


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console