Wij hebben een appartement in Oostende en verblijven er om de twee à drie weken een weekend. Een vakantie aan zee is voor ons niet kompleet zonder een bezoekje aan het restaurant "Eclipse" Naast het Casino. Fondue met top ingrediënten en een perfecte service. En probeer zeker de Irish coffee door de patron aan tafel bereid. Wel reserveren, want er zijn maar 10 tafels en het meestal volzet.

Marc V. - Genk


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.