Vakantiemail is een unieke website die vanuit verschillende bronnen interessante reisaanbiedingen verzamelt. We houden je via mail op de hoogte van promoties die beantwoorden aan je profiel, zo weet je wanneer de prijs zakt of stijgt voor je droomvakantie. We houden belangrijke acties in de gaten en, laten je weten wanneer je best boekt. We delen tips van professionals om een betere en goedkopere vakantie op de kop te tikken.

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Business Communication / vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. De aangeboden vakanties en verblijven worden enkel ten titel van advertentie aangeboden. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.

Vakantiemail is ooit in 2008 begonnen, om de constante stroom aan vragen naar een goedkope vakantie en een goeie deal bij een product en yield manager te automatiseren.

Deze site wordt gerund door een gepassioneerd reiziger met méér dan 20 jaar ervaring als professional in het internationaal toerisme en een aantal freelancers die helpen bij het bijhouden van de informatie en vertalen van content.


Vakantie promoties

Alle aanbiedingen op deze website en in onze newsletter zijn vrijblijvend en op basis van beschikbaarheid. Vakantiemail.be is een technisch reclameplatform voor verzamelen en versturen reispromoties. Deze website is geen reisagentschap, reisorganisator, touroperator of reisbemiddelaar. Je boekt je vakantie in alle veiligheid op de website van de betrokken touroperator of aanbieder en je bent beschermd door de Belgische wetgeving en de licentie van deze onderneming.


Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.

Joomla! foutopsporing console