Reiservaringen Ervaringen Belgïe

België

Ons eigen land heeft ook veel te bieden. Van de kust, tot de ardennen, van Limburg tot de steden Luik, Antwerpen, Gent en Brugge, overal zitten er pareltjes te wachten om door jou ontdekt te worden. Trek er weekendje op uit en deel je beste tips met ons...

Gent

Waardering: (2 stemmen, gemiddeld 5.00 op 5)
De stad Gent bruist van het leven en niet alleen tijdens de Gentse feesten. Mijn favoriete plek voor een drankje is "Hot Club De Gand". Regelmatig live optredens, heerlijke sfeer en oergezellig. Als er vrienden uit het buitenland in Gent willen logeren, stuur ik hen naar het Erasmus hotel. Dit is een kleinschalig rustig gelegen hotel met een sfeervolle antieke inrichting, te midden van het centrum (http://www.erasmushotel.be/).

Miguel Major - Gent

 

Oostende

Waardering: (3 stemmen, gemiddeld 4.00 op 5)
Wij hebben een appartement in Oostende en verblijven er om de twee à drie weken een weekend. Een vakantie aan zee is voor ons niet kompleet zonder een bezoekje aan het restaurant "Grillon" op de Visserskaai. Sedert méér dan 40 jaar is dit de referentie voor een eerlijke, betaalbare Franse viskeuken. En probeer zeker de Irish coffee door de partron aan tafel bereid. (http://www.legrillon.be/)

Marc V. - Genk

Feedback Form
Leads to Insight